Industri Pencetak 3D SLA Untuk Kejuruteraan

Mesin ini adalah produk maju industri gred. Saiz percetakan yang besar 600 * 600 * 450mm, kecekapan percetakan yang tinggi (1.3 kali daripada pencetak SLA biasa). Kapasiti 5.5kg bahan mentah percetakan setiap hari. Ciri ketepatan dan stabil yang tinggi. Bingkai percetakan mempunyai rupa permukaan yang baik. Sesuai untuk bahan mentah percetakan yang berbeza, ketangguhan tinggi, rintangan suhu tinggi, ketelusan yang tinggi, memenuhi keperluan aplikasi kejuruteraan yang banyak. Mengurangkan kos pembuatan, berguna untuk pengeluaran batch kecil.

Maklumat produk

Parameter peralatanJenis laser

Laser Nd solid: YV04

Panjang gelombang

UV λ = 355nm

Mini. Kuasa

350mv (Sebenarnya)

Diameter diameter

0.1-0.5 (Pembolehubah)

Mod pengimbasan

Scancube10 (Import)

Domestik terpilih

Kelajuan pengimbasan sebahagian

8.0m / s

Bahagian melompat laju

10.0m / sSistem kawalan

3DP V2.01

Jenis fail

STL, SLC mengiris

Kaedah salutan

Salutan vakum kedudukan pintar

Ketebalan lapisan biasa

0.1mm

Ketebalan lapisan pengeluaran cepat

0.125mm

Resolusi menegak

0.0005mm

Ketepatan kedudukan pengulangan

± 0.01mm

Ketepatan dimensi

± 0.05 / 100mm
Ciri-ciri fungsi

1, kelantangan besar dengan ketepatan yang tinggi: 600 x 600 X 450 ruang percetakan, Maksimum meningkatkan kecekapan pengeluaran dan kelenturan. Ketepatan gred 0.05 mm, boleh menghasilkan bahagian ketepatan dan struktur kompleks.

2, Teknologi tempat berubah-ubah: Komponen teras teknologi dipatenkan, bebas menukar sistem tempat berubah-ubah, meningkatkan kecekapan percetakan, memenuhi keperluan pembangunan produk perusahaan .

3, sistem salutan tekanan negatif: Pengawasan tahap auto permukaan cecair, ketebalan lapisan boleh ketepatan 0.05mm, meningkatkan ketepatan permukaan bingkai percetakan.

4, Platform operasi perindustrian: Panel paparan LCD saiz besar, antara muka yang baik, operasi yang mudah, memenuhi banyak pelanggan akhir.

5, Pelbagai pilihan bahan mentah: Menyokong ketelusan tinggi \ berwarna-warni \ rintangan suhu tinggi \ ketangguhan tinggi; memenuhi pelbagai keperluan ciri-ciri bahan industri.


Permohonan

★ Industri papan tangan ★ Bahagian Auto ★ Peralatan rumah ★ Pembuatan reka bentuk lampu ★ Inovasi dan animasi kebudayaan ★ Model dan peralatan perubatan ★ Industri pendidikan


SLA 普通 材料

SLA 普通 材料SLA 模型 2


Hot Tags: industri pencetak 3d sla untuk kejuruteraan, China, pembekal, pengilang, kilang, adat, borong
Siasatan

You Might Also Like