Rumah > Perkhidmatan > Soalan Lazim

1. Kenapa Pilih produk pencetak 3D CubeX?

● CubeX direka untuk pereka guru \ perancang gigi \ individu. Ia adalah pilihan yang baik dengan harga dan kualiti


2.What adalah Pocket NC?

● Pocket NC direka bentuk sebagai 5 alat mesin digital Axis. Dikawal oleh sistem Windows, gunakan CAD atau CAM untuk kilang. Pocket NC menyokong kawalan kod G juga, ia adalah jualan terbaik kami.


3. Bagaimana dengan bahan resin?

● Kami mempunyai resin standard, resin yang sukar, resin tegar, resin fleksibel, resin ketelusan yang tinggi, dan lain-lain semua dibuat di China dengan sijil SGS, harga bersaing


4. Bagaimana dengan Molding?

● Semua pencetakan selesai kelihatan sempurna, tidak perlu buffing dan lukisan.


5. Tidak boleh mencari apa yang anda mahu?

● Kami berada di sini untuk membantu dari hari Isnin hingga Sabtu

9 pagi - 9 malam untuk China & Antarabangsa


6. Adakah anda mempunyai MOQ?

● Tidak, kami boleh membekalkan satu mesin dan satu resin botol


7. Apa jenis pembayaran yang diterima

● Kad Kredit, West Union, Paypal, pemindahan Bank


8. Apa jenis Pakej?

● Di luar kartun yang kuat, dalam model EPE dan busa, 4pcs menggunakan palet yang kuat


9. Apakah jenis logistik?

● Biasanya melalui udara, terima menggunakan UPS / Fedex / DHL / EMS jika dikumpulkan


10.Berapa banyak kos perkapalan AS?

● Kos penghantaran berbeza-beza mengikut lokasi. Kami meminta anda untuk menambah $ 50 untuk kebanyakan ganjaran peringkat pencetak. Mari kita berharap kita membuka kunci matlamat perantisan penghantaran percuma!


11. Bagaimana dengan Jaminan?

● Satu tahun


12.What adalah perbezaan antara pencetak CubeX dan SLA 3D?

● Pencetak 3D SLA menggunakan pancaran laser untuk menyembuhkan resin. Resolusi XY bahagian bercetak bergantung kepada diameter pancaran laser, iaitu 300 mikron. CubeX tidak mempunyai batasan ini dan boleh mencetak pada resolusi 100 mikron XY, tiga kali lebih baik daripada pencetak SLA yang lain. Perbezaan lain adalah kelajuan fabrikasi. Kelajuan percetakan bergantung kepada kerumitan bahagian dalam pencetak 3D SLA, tetapi dengan CubeX kerumitan tidak mempengaruhi kelajuan percetakan


13. Adakah CubeX menyokong resin pihak ketiga?

● Kami telah menala dan menentukur resin kami untuk memberi keputusan yang cemerlang dan membolehkan bahagian-bahagiannya dibuat dengan resolusi 100 mikron sebenar. Apabila resin pihak ketiga terlibat, kami tidak akan mengawal sifat dan proses, jadi hasilnya dapat dikompromikan. Atas sebab ini, CubeX tidak menyokong resin pihak ketiga. Kami telah melakukan yang terbaik untuk menawarkan resin berkualiti tinggi pada harga yang kompetitif, jadi anda tidak perlu pergi selepas resin pihak ketiga.


14.What adalah proses pembersihan untuk bahagian yang dicetak dengan CubeX?

● Resin kami boleh dibersihkan dengan mudah berbanding resin lain. Anda boleh menghapuskannya

dengan tuala kertas atau basuh dengan air panas atau alkohol. Keluarkan sokongan dan anda

sudah bersedia! Menggunakan cahaya matahari atau ruang selepas pengawetan adalah pilihan.


15. Mengapa kita harus memilih CubeX daripada pencetak LCD-SLA yang lain?

● 1) Fokus utama kami adalah untuk mencipta pencetak mesra pengguna yang paling mudah. Ini telah menghasilkan proses intuitif dari awal hingga akhir.

2) Reka bentuk platform tong dan binaan kami berbeza daripada pencetak lain. Platform pembina tidak memerlukan meratakan. Dan kedua-dua platform dan tong disambungkan ke pencetak dengan magnet, membuatnya sangat cepat dan mudah ditangani.

3) Kami adalah syarikat pencetak LCD-SLA kos rendah dan akan menyediakan sokongan pengguna yang luas sepanjang hayat produk.


16. Adakah saya harus mempunyai internet ketika mengawal pencetak tanpa wayar?

● Tidak anda tidak. Walau bagaimanapun, ia mestilah berada di rangkaian kawasan tempatan atau disambungkan terus ke peranti wifi anda (komputer, komputer riba, telefon pintar, tablet).


17. Bagaimana saya menghubungkan CubeX ke peranti saya?

● Anda boleh menyambungkan CubeX ke peranti anda melalui Wifi atau melalui kabel Ethernet terus dipasang ke penghala anda.


18.Bagaimana tentang ketebalan FEP

● Kami mendapati hasil 100um adalah hasil yang terbaik selepas dibangunkan, produk telus tertinggi CubeX memilih FEP kualiti terbaik


19.What adalah jangkaan jangka hayat LCD dan LED?

● Kami menggunakan skrin LCD Sharp dalam CubeX. Ini sangat umum adalah telefon pintar dan tablet, mereka boleh didapati secara meluas dan sangat tahan lama. LCD juga dilindungi oleh banyak langkah "keselamatan", bukan sahaja spring loaded untuk mengelakkan terlalu banyak tekanan yang digunakan, tetapi platform juga direka sedemikian rupa sehingga ia hanya akan terlepas sebelum dipaksa ke pelindung skrin LCD. Kaca di bawah LCD juga melindungi ia daripada haba LED dan screensaver tahan lama yang diperbuat daripada kaca aluminosilikat tinggi di atas melindungi ia daripada haba pempolimeran foto.

Ini adalah teknologi baru, yang bermaksud bahawa ujian yang meluas dalam tempoh masa yang lama tidak semestinya belum selesai untuk menentukan bilangan yang tepat ini. Tanpa pernah ada LCD mati, sukar untuk mengatakan berapa lama mereka akan bertahan, tetapi melalui ujian kami yang sangat luas, kami tidak mengalami kegagalan.

Jangka hayat LED adalah 50,000 jam.