Pencetak 3D LCD besar industri

Produk ini adalah model gred perindustrian. Saiz pencetakan yang besar ialah 600 * 600 * 450mm, dan kecekapan pencetakan 1.3 kali daripada pencetak SLA biasa. Dan mempunyai ciri ketepatan yang tinggi dan kestabilan, dengan penampilan permukaan yang baik. Sesuai untuk bahan percetakan yang berbeza, keliatan tinggi, rintangan suhu tinggi, ketelusan yang tinggi, dan memenuhi keperluan banyak aplikasi Kejuruteraan. Ia boleh mengurangkan kos pembuatan dan sesuai untuk pengeluaran kelompok kecil.

Maklumat produk

Pengenalan ringkas

Produk ini adalah model gred perindustrian. Saiz pencetakan yang besar ialah 600 * 600 * 450mm, dan kecekapan pencetakan 1.3 kali daripada pencetak SLA biasa. Dan mempunyai ciri ketepatan yang tinggi dan kestabilan, dengan penampilan permukaan yang baik. Sesuai untuk bahan percetakan yang berbeza, keliatan tinggi, rintangan suhu tinggi, ketelusan yang tinggi, dan memenuhi keperluan banyak aplikasi Kejuruteraan. Ia boleh mengurangkan kos pembuatan dan sesuai untuk pengeluaran kelompok kecil.S6005图

Parameter peralatan


 1687c3dc955b463fb15b37a98e2e563


 S60088894

Ciri fungsi


1 、 kelantangan besar dengan kejituan yang tinggi: 600 X 600 X 450 ruangan percetakan, maksimum meningkatkan kecekapan pengeluaran dan fleksibiliti. Ketepatan gred 0.05 mm, boleh mengeluarkan bahagian Precision dan struktur kompleks.

2 、 teknologi titik pembolehubah: komponen teras teknologi dipatenkan, bebas menukar titik pembolehubah sistem, meningkatkan kecekapan percetakan, memenuhi keperluan pembangunan enterprise'product.

3 、 sistem salutan tekanan negatif: peraturan tahap auto melicinkan permukaan cecair, ketebalan lapisan boleh ketepatan 0.05 mm, meningkatkan rangka percetakan evenness permukaan.

5 platform operasi perindustrian 、: Panel paparan LCD saiz besar, antara muka yang baik, mudah operasi, bertemu ramai pelanggan akhir.

6 、 pelbagai bahan mentah pilihan: sokongan yang tinggi telus ency\colorful\tinggi perance\high keliatan; memenuhi keperluan pelbagai ciri bahan industri.


Permohonan:

★ Industri papan tangan ★ bahagian auto ★ peralatan rumah ★ lampu Reka bentuk perkilangan ★ inovasi budaya dan animasi ★ model perubatan dan peralatan ★ industri pendidikan

Sila hubungi kami untuk maklumat lanjut, kami akan menjawab anda pada bila-bila masa.Hot Tags: Pencetak 3D LCD besar industri, China, pembekal, pengeluar, kilang, adat, borong
Siasatan

You Might Also Like